Puracon Stationary PRO прилад контролю вологості повітря

Puracon Stationary PRO - рішення для професійного моніторингу вологості повітря під час процедури заправки ВВД - найкращий спосіб контролювати стан елементів компресора, що фільтрують, для упевненості в тому, що дихальне повітря у вашому апараті відповідає необхідним вимогам.

Версія "PRO" складається з датчика, який під'єднується до виходу останнього фільтру компресора, і блоку індикації з рідкокристалічним дисплеєм, на якому відображаються дані про якість повітря. Датчик вимірює поточний зміст водяної пари в повітрі і виводить ці дані на дисплей. Вимір вологості - найбільш надійний спосіб контролювати стан якість повітря і стан фільтру.

Ось три основні переваги установки приладу контролю вологості : Ваша упевненість в тому, що ви використовуєте дихальне повітря, що відповідає стандартам, що особливо важливо при плаванні в холодній воді (можливість обмерзання при занадто вологому повітрі) і з точки зору довговічності балонів (може розвиватися корозія) Ресурс фільтру великою мірою залежить від температури. Puracon дозволить безпосередньо визначити момент, коли потрібна зміна фільтрів, а не покладатися на непрямі показники (наприклад, мотогодинник). Це приведе до зниження витрат на технічне обслуговування (фільтри не будуть замінені раніше, ніж вироблять свій ресурс) і підвищення якості повітря (заміна не буде зроблена пізніше). При змішуванні сумішей типу Nitrox/Trimix потрібне сумісне з киснем повітря. Puracon - надійний прилад для контролю якості повітря і в цьому випадку позбавляє від необхідності використати додатковий фільтр.

Puracon може поставлятися як опція до компресорів і може бути легко впроваджений у вже існуючу систему. Не потрібно проведення ніяких модифікацій існуючих фільтрів і вам не доведеться замовляти інші фільтри в майбутньому. Електричний вихід приладу Puracon може бути використаний для автоматичного виключення компресора при перевищенні вологості порогу в 40мг/м3.

Технічні характеристики:

Споживана напруга, В 230, змінний (на замовлення можливі інші варіанти, в т.ч. з постійним струмом)
Максимальний тиск, бар 420
Розміри дисплея, мм 120х120х60
Розміри датчика, мм діам. 45х95
Кабель живлення 1,2 м з вилкою
Кабель датчика 5 м (можливе замовлення кабелів 10, 15 и 30 м)
З'єднання датчика G1/4"