Puracon Mobile прилад контролю вологості повітря

Puracon Mobile (моделі M200 і M300) призначені для моніторингу вологості повітря під час процедури зарядки ВВД або для перевірки устаткування перед зануренням. Дані про вологість відображаються на дисплеї прямо під час зарядки ВВД.

Перевищення встановленої межі відображатиметься за допомогою червоного світлодіода. Puracon Mobile (моделі M200 і M300) може з'єднуватися безпосередньо між балоном ВВД і зарядним шлангом (установку на корпус компресора не потрібно).

Робочий тиск: M200: 150 - 250 бар / M300: 250 - 350 бар

Особливості приладу:

  • Швидкість виміру, що настроюється
  • Автовиключення (режим економії батареї)
  • Компенсація тиску
  • Підвищена точність свідчень за допомогою компенсації температури
  • Не потрібно установку на компресор
  • Зберігання максимального значення вологості
  • Аварійний світлодіод - межа вологості, що вільно настроюється

Ось три основні переваги установки приладу контролю вологості:

1. Ваша упевненість в тому, що ви використовуєте дихальне повітря, що відповідає стандартам, що особливо важливо при плаванні в холодній воді (можливість обмерзання при занадто вологому повітрі) і з точки зору довговічності балонів (може розвиватися корозія).

2. Ресурс фільтру великою мірою залежить від температури. Puracon дозволить безпосередньо визначити момент, коли потрібна зміна фільтрів, а не покладатися на непрямі показники (наприклад, мотогодин). Це приведе до зниження витрат на технічне обслуговування (фільтри не будуть замінені раніше, ніж вироблять свій ресурс) і підвищення якості повітря (заміна не буде зроблена пізніше).

3. При змішуванні сумішей типу Nitrox/Trimix потрібне сумісне з киснем повітря. Puracon - надійний прилад для контролю якості повітря і в цьому випадку позбавляє від необхідності використати додатковий фільтр.

Технічні характеристики:

Джерело живлення

2 x AAA LR03 алкалінові батареї

Діапазон тисків, бар 150-350
Розмір, мм

60 x 90 x 40

З'єднання

G1/4"

 

Puracon може поставлятися як опція до компресорів і може бути легко впроваджений у вже існуючу систему. Не потрібно проведення ніяких модифікацій існуючих фільтрів і вам не доведеться замовляти інші фільтри в майбутньому.